| KAYITLAR | DEFTERE YAZ |
Gönderen:
METEHAN KARAKURT (ERZURUM)!!!
Yer:
Diğer
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 14:45
|
Mesaj Sahibi: ZELIHA KARAKURT ALMANYA
Metehan köyde gecirdigin 3 günün özetini güzel anlatmissin. köydeki insanlarin dernek ile ilgili alayli sözler etiginden bahs ediyorsun. sana sorarim senin anlatiminla yasadiklari o sartlarda, aksama kadar kahfelere lolusup sigara icen, o insanlar ne denli saglikli düsüne bilir. Bunu göz önune alaraktan degerlendirmeyi yapalim. Metehan haci amcanin durumu nasil insallah agri sizilari yoktur.
|
|
|
zelıha teyze oncelıkle haklısın zaten boyle dusune dusune bır sey yapamadık ama ben ınanıyorum actıgımız bu sıte tum karakurt aılesını bır araya getırecek ve selcuk amca ve yahya amcalarımın dernek kuracagına canı gonulden ınanıyorum karapınar sakınlerının sadece dusundugu bugun karnımızı doyurduk 2 partı okey oynadık tamam baska bır dusuncelerı yok ....kahfeyı gorsen tıklım tıklım ama camı bombos (bence haklısın)
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
METEHAN KARAKURT (ERZURUM)!!!
Yer:
Diğer
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 14:38
|
Mesaj Sahibi: ÖZKAN YILDIZ
| metahan dershane nasıl gidiyor senden birşeyler bekliyoruz yazın görüşürüz |
|
|
.............................................
ozkan abı dershaneye 20 gunluk bır ara verdım iii sayılır ama daha bırsey bellı degıl (15 hazıranda belli olur)koye gıttım(ama ne gıtme)erz. sorarsan burda tek eglence kaymak palandoken harıka gercı uludag da harıka bekle seneye ordayım senı sormallı nasılsın vallahı bıoz donuyoruz burda ozkan abı keske erz. gelsen de bırlıkte kaysak harıka ya neyse kendıne ııı bak grs.....
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
Web yayın ekibi
Yer:
Diğer
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 13:42
|
Sevgili Karapınar!lılar üyelik aidatları konusunda bir netleşme olmadı gelen bilgiler doğrultusunda yakında netleşecek. Bu konuda engin bilgiye sahip olan Gürbüz KARAKURT'un önerileri var zaten daha önce bu konuyla ilgili düşüncelerini bizimle paylaşmıştı.. Forumda konuyla ilgili bir topik açmayı bize öneren sayın M. Sena KAPU abimiz doğrultusunda konu açılmış olup.. Gerekli bilgiler yazılmıştır. Yayın ekibi olarak bizlede şu öneriyi getiriyoruz. Aidat 10 ytl olsun. Derneğe giriş ücreti 30 ytl yani senelik toplam 150 ytldir.. bunlar göreceli kavram olup her türlü tartışmaya ve öneriye açıktır. Zaten bunlar dışında extra bağış yapmak isteyen istediği kadar bağış yapabilmektedir.Konuyla ilgili tüm görüşlerinizi aşağıdaki linkte belirtebilirsiniz..
http://karapinar36.com/forum/index.php?topic=248.msg733#msg733
____________________
Dernek isminin kısaltması için gerekli önerileri bekliyoruz..
http://karapinar36.com/forum/index.php?topic=249.0
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
M SENA KAPU
Yer:
Diğer
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 12:41
|

MERHABA
MESAİ GÜNLERİNDE SİTEYİ İYİCE GÖZDEN GEÇİREMDİĞM İÇİN BAZI ŞEYLERİ KAÇIRIYORUM. YAZDIKLARIMIN NEDENİ İÇİMİZDE İYİ NİYETLİ OLANLARIN BİR TAKIM ACI/GEREKSİZ ELEŞTRİLER KARŞISINDA FAZLA ÜZÜLMELERİ... HERŞEYDEN ÖNCE BU İŞTE ÖNAYAK OLANLARIN ALDIKLARI ÖVGÜ ELEŞTRİLERDEN KAT BE KAT FAZLADIR.BU NEDENLE YAPTIKLARINIZIN DOĞRULUĞUNA İNANIYORSANIZ TEK KİŞİ KALANA KADAR YOLA DEVAM ETMELİSİNİZ.
DERNEK KURMAK YADA ORTAK ÇIKAR ETRAFINDA BİR ARAYA GELMEK GİBİ FAALİYETLER İNSANOĞLUNUN ADEM'DEN BERİ SÜREGELEN AKRABALAR ARASI ÇEKİŞME, KISKANÇLIK V.SORUNLARINI ORTADAN KALDIRMAZ. EĞER DERNEK KURULSA VE ÇOK İYİ İŞLER YAPSA DAHİ ÇATLAK SESLER MUTLAKA OLACAKTIR. BU OLUMSUZLUK YALNIZ BİZE ÖZGÜ BİR ŞEY DEĞİLDİR. EN GELİŞMİŞ TOPLUMLARDAN KENDİMİZE VE ÖZ KARDEŞLERİMİZE ELEŞTİREL GÖZLE BAKTIĞIMIZDA BU GERÇEĞİ GÖREBİLİRİZ.
O ZAMAN ŞU SORU SORULABİLİR BU GİRİŞİM NEYE YARAR? BANA GÖRE BU SORUNUN CEVAPLARI;
KİMLİK SORUNUMUZA OLUMLU BİR YANIT BULMAMIZI SAĞLAR. ŞÖYLEKİ BENİM BAZI REZERVLERİME RAĞMEN, MUHSİN ABİNİN ÇALIŞMASI OLMASAYDI HANGİMİZ 4.ATAMIZI DOĞRU DÜRÜST SAYABİLİYORDUK? İŞTE BU OLUŞUMUN EN SOMUT YARARLARINDAN BİRİSİ BUDUR.KİMLİK SORUNU ÖYLESİNE ÖNEMLİDİR Kİ ŞU ANDA DÜNYADAKİ ÇEKİŞME VE ÇATIŞMALARIN ÇOĞU BU SORUNDAN ÇIKMAKTADIR.
İKİNCİ OLARAK GERÇEK YÜZÜMÜZÜ BİZE GÖSTERİR.BU GİRİŞİM KAÇ KİŞİNİN EMEĞİ VE MADDİ GÜCÜYLE ORTAK AMACA KATKIDA BULUNABİLECEĞİNİ GÖSTERECEKTİR.
BAŞKA BİR YARARI KİMİN KAĞITTAN KAPLAN OLDUĞUNU KİMİN KENDİ KABUĞUNDAN SIYRILABİLME NİYET VE YETENEKTE OLDUĞUNU GÖSTERİR
UNUTMAYALIM BİZ NE KİMSEDEN ÇOK KÖTÜYÜZ NEDE ÇOK İYİ. HERKES GİBİ ZAAFLARIMIZ KÖTÜ YANLARIMIZ VARDIR. MAHARET KARINCA KADARINCA ORTAK SİNERJİ YARATABİLMEKTEDİR.
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
M.SENA KAPU
Yer:
Diğer
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 11:13
|
MERHABA,
GEÇEN HAFTA BÜTÜN KİMLİKLERİMİ KAYBETTİĞİM İÇİN FOTOKOPİ GÖNDEREMEDİM, KİMLİK BİLGİLERİMİ AŞAGIDA YAZIYORUM YENİ KİMLİĞİ ÇIKARINCA EN KISA ZAMANDA GEREKLİ EVRAĞI GÖNDERECEĞİM
BU ARADA TOPLANACAK AİDAT KONUSUNDAYAPILABİLİRSE KÜÇÜK BİR FORUM HANESİ AÇALIM ÜYE OLMAK İSTEYENLERDEN FİKRİ OLAN YAZSIN.ÇÜNKÜ BANA GÖRE MAKUL OLAN AYLIK 20 YTL AİDAT ÖNERİSİ ELEŞTRİ KONUSU OLMAKTADIR. BUNU YAZARKEN CİDDİ BİR TEREDDÜDÜM VAR. ŞÖYLEKİ; EN AKLA GELMEZ ŞEYLERİ ELEŞTRİ KONUSU YAPMAKTA USTA OLANLARIMIZ VAR. GEREKSİZ BİR TARTIŞMA YARATACAKSA ADMİN BU ÖNERİMİ YAYINLAMASIN!...
UNUTMAYALIM ORTAK ÇIKAR PAYDASINDA ORGANİZE OLABİLMEK MEDENİ OLMANIN ÖNEMLİ BİR ÖLÇÜSÜDÜR.
SELEM VE SEVGİ İLE
______________________
Bilgileriniz alınmıştır. Güvenlik nedeniyle bazı bilgiler silinmiştir..
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
SELCUK KARAKURT ALMANYA
Yer:
Diğer
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 10:40
|
Saygi deger Nesim abi duyarliliginiza tesekkür ederiz. Her hangi bir görevi istemesenizde bizler her zaman fikirlerinize göruslerinize bas vuracagiz. Sen ve senin kusakta olan abilerimizin bizimle olmasini istiyor ve yaizlarinizin devamini bekliyoruz.
Saygi ve selamlarimi yoluyor hayirli günler diliyorum.
Saygi deger Muhsin abim zaman zaman bildigimiz ölcude düzeltmeler yapiyoruz.Selahattin kardesimin uyarisinin hemen ardinda düzeltmeler olmustur. Saygilarimi sunar elerinizden öperim.
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
LEYLA KARAKURT
Yer:
Ankara
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 10:06
|
İYİ HAFTA SONLARI,
NURCİHAN HANIMIN NEZİH, SOYLU BAĞIŞINDAN ÇOK ETKİLENDİM. KENDİSİNİN, AİLENİN BAYANLARINA HİZMETİNİN ÇOK OLDUĞUNU BİLİYORUM. İLAVE OLARAK BÖYLE BİR İYİ NİYET GÖSTERMESİ TAKTİRE ŞAYAN BİR DAVRANIŞ.
HER ŞEYİN GÖNLÜNCE OLMASINI DİLİYORUM.
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
MUHSİN KARAKURT
Yer:
Ankara
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 09:47
|
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI,
NİHAYET BİRİLERİ YAZILANLARA KATKI SAĞLADI. SELAHATİN DİKKATİNE TEŞEKÜR EDERİM. DİLERİM YAYIN EKİBİ GEREKLİ DÜZELTMEYİ YAPAR.
SELAM VE SEVGİLERİMLE
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
nesim
Yer:
İzmir
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 09:42
|
Yetkili kardeşlerim.
Çalışmalarıızda başarılar dilerim. Dernek kurmak istediğnizi ve benide kurucu üye listesine dahil ettiğinizi öğrendim. Öncelikle bu davranışınız için teşekkür ederim. Ancak işim ve bulunduğum yerin uzaklığı nedeniyle bu görevi kabul etmem mümkün değildir. Ancak benden uzakta yaşayan birinden yapmam veya yardımcı olmam gereken bir husus olura seve seve yardımcı olurum.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Selam ve sevgilerime
Nesim Karaosmanoğlu
|
| Yukarı |
|
| |
Gönderen:
ZELIHA KARAKURT ALMANYA
Yer:
Diğer
Tarih:
02 Şubat 2008, Cumartesi 09:35
|
Ismet amcanin cocuklari Dr.kuzenimiz Gülcihan a ait 5000 yt lik saglik aletlerinin dernegimiz araciligiyla bagislanmasini cok anlamli buluyorum. Her kesten duydugumuz ilkeli zeki caliskan Ismet amcamiza Allah gani gani rahmet etsin yetistirdigi cocuklarada du yakisir.
Benim önerinm dernegimiz bunlari bize en yakin olan ve bir cok kadinimizin dogumunu gerceklestirdigi Karakurt saglik ocagina verilmesidir.
|
| Yukarı |
|
| |