![]() |
Türkçe'mize Sahip Çıkalım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
bilim_adamı ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2007 Konum: Iğdır Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
bencede türkçemize sahip çıkalım artık dilimizi kötülemeye başladılar size katılıyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
esra irem ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
evet arkadaşlar türkçemize ve bu ülkemize sahip çıkalım.Unutmayın bu ülkemiz bu bağımsızlığımız kolay kazanılmadı.Şimdi herşey ingilizce olmaya başladı.Buna bir dur diyelim.Bi< onlara değil onlar bize benzesin,bizi taklit etsinler...
![]() ![]() ![]() BUNA İZİN VERMEYELİM.... SAYGILAR... |
|
![]() |
|
love_angel ![]() Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
![]() ![]() ![]() |
Yazık ya By_Coco bir konu açmış demediğiniz kalmamış söze değil öze bakın biraz (Daha iyi olur)
![]() Kardeş konun çok anlamlı böyle bir konuda bizleri uyarmandan dolayı teşekkür ederim ![]() Şimdi millet bana da yazar kendi nickine bak diye ama ne yapalım ![]() |
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
![]() |
|
çılgınçocukiso ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş
![]() |
|
![]() |
|
oki ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
cok haklısın sana katılıyorum
|
|
![]() |
|
fatihce ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Kasım-2011 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler butonunu nerden bulacam ben?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |