gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilim ve Teknoloji > İcatlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

HER İCAT İNSANA YARARLIDIR, VE İNSAN HAYATINI KOLA

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
love_tohide Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2008
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
  Alıntı love_tohide Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: HER İCAT İNSANA YARARLIDIR, VE İNSAN HAYATINI KOLA
    Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2008 Saat 23:13
HER İCAT İNSAN HAYATINA YARARLI OLMALI YARARSIZ İCAT OLMAZ. MESELA TELEFONUN BULUNMASI EGER TELEFONU GRANBEL BULMASAYDI ŞİMDİ BİZ UZAKTAKİ AKRABALARIMIZLA KÖRÜŞÜMEZDİK. MERAK EDERDİK İYİLERMİ KÖTÜLERMİ TELEFONUN DEVRİMİYLE İNSAN HAYATI KOLAYLAŞTI HER İCAT İNSAN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIR TELEFONUN ÇIKMASIYLA HERKES SEVİNÇ İÇİNDEYDİ GRANBEL VE ARKADAŞLARI HERKES BİRBİRİYLE KONUŞA BİLİYORLARDI HERKES RAHATTI İNSANLAR BİLİM ADAMLARINDAN DAHA ÇOK İCATLAR BEKLİYORDU ARDINDAN TELEVİZYONUN BULUNMASI BUZDOLABI,MİKROSKOP,BİLGİSAYAR. BU GİBİ İCATLAR İNSANLAR İÇİN ÇOK İYİ VE İNSAN HAYATINI KOLAYLAŞTIRDI. MESELA GRANBEL BULDUGU TELEFONUYLA ADINI ÖLÜMZÜZLEŞTİRDİ İCATLAR VE BULANLARIN ADLARI İNSANLAR TARAFINDAN KONUŞARAK ÖLÜMZÜZLEŞİR. BU İCATLAR OLMASAYDI DÜNYA ÇEKILMEZ YORUCU SIKICI BİR DÜNYA OLURDU AMA EMEK VERİCİ OLURDU AMA İYİKİ BU İCATLARI BULMUŞLAR ONLAR BİZE İÇATLARINI VERİYOR BİZ İNSANLAR ONLARIN MEŞUR EDEREK ADLARINI ÖLÜMZÜZLEŞTİYORUŞ HAYATTA HERŞEY KAŞILIKLIDIR. AYNEN BÖYLE TÜM İCATLARA SAYGILI OLMAMIZ LAZIM EDİSON GİBİ AYŞTAN GİBİ BİLİM ADAMLARINA SEVGİ VE SAYGI GÖSTERMEMİZLAZIM İCATLARINA!!!
Yukarı Dön
ELeGaNCe014 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Şubat-2008
Konum: öğrenci
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ELeGaNCe014 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Şubat-2008 Saat 22:59
doğru söylüyon
Yukarı Dön
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Şubat-2008 Saat 23:19
Yaşantımızda durup şöyle bir etrafımıza baktığımızda aslında bizim bugünkü durumda olmamız bir raslantı sonucu değildir. Fosilleşmiş beyinlerin buhranlar anaforundan çıkışıyla berebaber özgür düşünceyle yaratıcı fikirlere bırakmış. İnsanoğlu zamanla yaşantısında karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak için değişik şekilde bakmayı öğrenmiş ve neticesinde emeklerinin karşılığında yeni icatlar ortaya çıkmıştır. Tabi çoğu zaman tarih sürecinde bazı tabular bunu her nekadar engellemeye çalışmıssada zamanla sular akmış ve yolunu bulmuştur. bu açıdan baktığımızda zamanı geldiğinde olması gereken zamanda icatlar kişiler tarafından bulunmuştur. tarihte kitaplar zamanı geldiğinde bu insanları kayıt altına almıştır. Bize sunulan icatlar neticesinde günümüze kadar isimleri ölümsüzleşmişlerdir. İyiki mucitler çıkmış onlar sayesinde günümüzde rahat bir şekilde yaşamaktayız. Onlara gereken saygıyı göstermek gerekir.

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz