Logo Yarışması |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Logo Yarışması Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2008 Saat 17:08 |
gelisenbeyin.net bünyesinde tasarımda bende ustayım diyenlere kendilerini denem fırsatı işte...
Buraya göndereceğiniz logolar daha sonra üyelerin oylamasına sunulacak. birinci gelecek kişiye Moderatorluk verilecektir.. Sadece logoyla sınırlı olmayıp avatar, imza, yada banner' de yapabilirsiniz.. gelisenbeyin.net yönetimi |
|
ONURONUR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Mart-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Mart-2008 Saat 19:51 |
bu hala daha geçerli mi? |
|
Saygılarımla ONURONUR
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Mart-2008 Saat 22:24 |
Evet geçerli ne zamanki yeteri sayıya ulaşırsa o zaman anket yapılacak.. |
|
ONURONUR
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2008 Saat 15:41 |
http://img359.imageshack.us/img359/3914/asadasdasdvh0.png paint işi :D |
|
Saygılarımla ONURONUR
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2008 Saat 20:30 |
Onur güzel bir logo yapmışsın tebrikler...
|
|
Süper Beyin
Moderatör Kral Mod. Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 461 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2008 Saat 22:40 |
Ben daha önce bir logo yapmak için uğraştım ama olmadı şimdi onun üzerine çalışıyorum.
|
|
ramazan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 117 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2008 Saat 13:32 |
_|\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/|_
\<>\▼▼▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼▼/<>/ |<>|▼▼▼▼ /¯¯¯¯¯\ ▼▼▼▼|<>| |<>|▼▼▼▼|Gelisenbeyin|▼▼▼▼|<>| /______/\/\/\/\/\_______\ )»»» >www.gelisenbeyin.net «««( \¯¯¯¯¯¯\/\/\/\/\/¯¯¯¯¯¯¯/ \<>\▼▼▼▼▼\/▼▼▼▼▼/<>/ /<>/▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼\<>\ |<>|▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼|<>| \<>\▼▼▼▼▼||▼▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼▼||▼▼▼▼/<>/ \<>\▼▼▼||▼▼▼/<>/ ¯\<>\▼||▼/<>/¯ ¯\-»| |«-/¯ ¯\ / bunu da bir yerden alıntı yaparak birkaç düzenlemeyle size sunuyorum.. Text logo |
|
ONURONUR
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2008 Saat 21:42 |
yeni logolar tasarlamaya başladım
|
|
Saygılarımla ONURONUR
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |