Ne yapmam Gerek |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
özdemir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Eylül-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Ne yapmam Gerek Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2007 Saat 20:54 |
merhabalar siteye yeni üye oldım ben teknoloji tasarım dersi branşım değil branşım ingilizce ve ilk defa bu derse giriyorum bu derse çok önem verildiğini biliyorum ama ben bu derste öğrencilere somut olarak ne yaptırabilirim yani sınıfta çocuklar ne hakkında şunu şunu yapacaksınız diyecem bana bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim yoksa bu gidişle kendi dersimi işlemeye devam edecem gibime geliyor
|
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2007 Saat 20:57 |
Başarılar :)
Ögretmenimiz yardımcı olur heralde bekleyin cevap gelir! |
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
kara++kurt
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 20-Mart-2007 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2007 Saat 21:37 |
bakarsan konuları gorursun basarılar
|
|
Hayat ,tesadüflerin güzel renkleriyle boyanmiş bir tablodur.
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2007 Saat 00:29 |
Arkadaşım hangi sınıflara giriyon. Bana söyle ona göre somut olarak ne yapacağını anlatayım. Somut olarak derken düzen kuşağında somut ürünler ortaya çıkıyor ama öğrenci ne yapacağına kendisi karar veriyor. Sen sadece malzeme yi söylüyon. Gerisi öğrencinin yaratıcılığına kalmış..
buraya yazdığına göre 6. sınıflara giriyon. İlk adım etkinliği 2 haftadır. yani haftaya bitiyor. Bu etkinlikte programda tam ne yapacağın anlatıyor. bundan sonraki etkinlikte öğrenci çevresinde beğendiği bir hazır birimi kullanarak birbiriyle uyumlu ahenkli bir bütün oluşturuyor. Bu çalışma üç boyutlu olup harhangi bir zemin üzerine oturtulmuyor. Hazır birim olarak bunları kullanabilir. Hazır Birimler -kulak çubuları -makarnalar -çengel iğneler -0.9 kalem uçları -düğmeler -gazoz kapakları -tozsuz tebeşirler -tahta mandallar pet bardaklar gazoz kapakları pet tabaklar çiviler dondurma çubukları vida ve somunlar taşlar bozuk paralar toplu iğneler takıldığın başka noktalar varsa yardımcı olmaya çalışırım. |
|
~~melisa~~
Üye Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2008 Saat 18:24 |
basarılar ama ben bu konuda size yardımcı olamam... baskaları olsa daha iyi olur..
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |