Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ben Seni Git Diye Sevmedim

Nereden Yazdırıldığı: gelisenbeyin.net
Kategori: Düşünme Zamanı
Forum Adı: Kalemimden Bir Hikaye Kaçtı
Forum Tanımlaması: Geleceğin yazarı olmaya aday kişilerin her türlü (makale, öykü, deneme vb.) yazılarını paylaştığı bölümdür.
URL: http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=5369
Tarih: 25-Nisan-2024 Saat 03:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 9.50 - http://www.webwizforums.com


Konu: Ben Seni Git Diye Sevmedim
Mesajı Yazan: köpekdelisi
Konu: Ben Seni Git Diye Sevmedim
Mesaj Tarihi: 04-Nisan-2013 Saat 22:52
Merhaba sevmeyen sevgilim;
Arkamdan hiç sevmedim diyormuşsun.Bu kadar kalpsiz nasıl oldun.Sende haklısın ben bile kendimi sevmezken senin beni sevmeni beklemek saçmaydı.Unutursun dedin.Sen nerden bileceksin sen sensizliği hiç tattınmı ki? O gitti demeye dilim varmıyor.Seni bana soranlara o da çok sevmişti demek isterdim.Ama ilk yutkunuyorum.Gözlerim doluyor biraz ve sonra tanımadığımı söylüyorum en güzel günlerimi geçirdiğim insanı.Ayrıldık işte mutlu oldu eller,çok gördüler bana ufacık sevgiyi,mutluluğu... Ama en çokta ne koydu biliyor musun? Ömrüm dediğim kişi aslında beni hiç sevmemiş.Küçük bir kız çocuğuyla oyun oynarmış gibi oynamış benimle.Koskaca bir yalanmış.Eğer bir gün geri dönmek geçerse içinden sakın dönme çünkü ben kabul etmem seni.TAMAM.İnkar da etmem seni sevdiğimi.Ama dönme işte.Ben alıştım sensizliğe.Ben alıştım her gece gözlerim şişene kadar ağlamaya.Dışarı çıktığımda o sevgililerin arkasından bakmaya.Benden sonra kime,kimlere canım dediysen,kimlere sevdiğini söylediysen,onlara git.Bana yazdığın sözleri onlara yazarken hiç mi zorlanmadın?Beni değil de onları seçtiğin için pişman olma.Onlar gibi olmadım ben.
    Hiç mi gelmedim aklına ya? Üzülmeme bile dayanamayan sen,şimdi gecelerse beni ağlatmaya nasıl dayanıyorsun?Söylesene nerdesin ? Hiç mi özlemedin bizi? Seninle ilgili olan herşey aklımda gözlerin,saçların,ilk buluşmamızda giydiğin kıyafetler.. Özelliklede gözümün içine bakarak SENİ HİÇ BIRAKMAYACAĞIM deyişlerin.Hiçbirini unutmadım.Hiçbirini.Neyse sevgilim ben aynaya bakıpta gördüğünden daha çok sevmiştim seni.HOŞÇAKAL! Seni artık tanımayan kızdan sana son veda...
   HOŞÇAKAL...

                                              BUSE DEĞERLİER



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2007 Web Wiz - http://www.webwizguide.com