Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Neler Oluyor

Nereden Yazdırıldığı: gelisenbeyin.net
Kategori: Düşünme Zamanı
Forum Adı: Kalemimden Bir Hikaye Kaçtı
Forum Tanımlaması: Geleceğin yazarı olmaya aday kişilerin her türlü (makale, öykü, deneme vb.) yazılarını paylaştığı bölümdür.
URL: http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=5210
Tarih: 29-Mart-2024 Saat 15:25
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 9.50 - http://www.webwizforums.com


Konu: Neler Oluyor
Mesajı Yazan: gelisenbeyin
Konu: Neler Oluyor
Mesaj Tarihi: 28-Eylül-2012 Saat 16:47
1.BÖLÜM:NELER OLUYOR

Hafta sonu kuşların sesiyle açtım gözümü cumartesi günlerini zaten çok severim yatak’dan kalkdığım gibi elimi yüzümü yıkadım elimi yüzümü yıkadıktan sonra bir şey fark ettim yatak odasının kapısı kapalıydı oysaki bizim evde yatak odasının kapısı hiç kapalı olmaz içimden bir ses kötü şeyler olduğunu söylüyordu hemen gidip yatak odasının kapısını açtım birde ne göreyim yatak odasının bütün çekmeceleri açılmış altın kağıt para bilezik ne varsa almışlar hemen evi aramaya başladım ama nedense evde kimse yoktu hemen cep telefonundan annemi aradım.

Annemin telefonu kapalı ulaşamıyorum babamın telefonunu aradım telefonunu başka birisi açtı sesi çok değişik geliyordu ve Türkçe konuşmuyordu başka bir dil konuşuyordu hemen telefonu kapattım ardından kapı çaldı kapıya baktığımda ise en yakın arkadaşım kapıya çıktı.

Çok şaşırdım onun bu saate burada ne işi olabilirdiki ona neler olduğunu sordum ve olan biten her şeyi anlattı inanabiliyormusunuz onunda başına aynı şey gelmiş bu bir tesadüfmüydü yoksa gerçekten annelerimizi ve babalarımızı aynı kişilermi kaçırmıştı.

Bunun tek çaresi var işe koyulmak hemen polise gitmeye karar verdikki dışarıya çıktığımızda ne görelim her yer yıkılmış binalar dökülmüş her yer çöp kırık içinde yollar bozulmuş bazı yerler hala yanıyor kısacası dışarısı mahvolmuş kesinlikle bunları annelerimizi ve babalarımızı kaçırmış kişiler yapmış olmalıydı.

Sonra birden her yer kapkaranlık oldu ve bir simülasyon dünyaya geldik ama her şey gerçek gibiydi sonra önümüze çok fazla çeşit bulunan silahlar çıktı ve kollarımızda saat gibi bir şey vardı ona ise baktığımızda
1.görev: engelleri aşma sonra kolumuzdaki saate benzer şeyler bize silah almamızı söyledi o kadar çok silah vardiki resmen seç beğen al bir sürü silah seçtik ve yola koyulduk biraz yürüyünce kollarımızdaki saat bize nereye gideceğimizi göstermeye başladı. Onun söylediklerine yerlere gittik birde ne görelim bir sürü robot bize doğru saldırıya geçti.

SONRA NEMİ OLDU BUNLARIN HEPSİ 2. BÖLÜMDE.

Yazar: Nuri Taşçı



-------------
http://gelisenbeyin.net">
Gelişimin adresi...



Cevaplar:
Mesajı Yazan: gelisenbeyin
Mesaj Tarihi: 28-Eylül-2012 Saat 16:50
Sevgili Nuri 6. sınıf öğrencisi olarak yazdığın bu öykü çok güzel olmuş. Çok sürükleyici olmuş. Hayal gücün çok geniş. Yazma yeteneğin oldukça başarılı. (Dil bilgisi kurallarına uyarak yazsan daha güzel olacak.) Kısacası muhteşemsin...

-------------
http://gelisenbeyin.net">
Gelişimin adresi...


Mesajı Yazan: nuri13
Mesaj Tarihi: 29-Eylül-2012 Saat 17:09
hocam sizce bu öykünün devamını getiriyimmi


Mesajı Yazan: zaman
Mesaj Tarihi: 30-Eylül-2012 Saat 00:00
Orjinalini yazan: nuri13

hocam sizce bu öykünün devamını getiriyimmi

Sevgili Nuri çok güzel yazmışsın. buraya öykü yazarak ne kadar cesur olduğunu kanıtladın. Umarım diğer arkadaşların da senin kadar cesur ve yeteneklidirler. Tebrik ediyorum. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yazını okurken 'Yürüyen Ölüler' dizisini bana anımsattı...

-------------
http://gelisenbeyin.net">
Doğru yerdesiniz...
gelisenbeyin.net'tesiniz...


Mesajı Yazan: gelisenbeyin
Mesaj Tarihi: 01-Ekim-2012 Saat 16:20
2.Bölüm Yaşamak İçin Savaş

Robotlar, karşımıza Çıkmıştı adet veremiyordum ama sayıları çok fazla idi.Hemen arkadaşımla birlikte araba’nın arkasına saklandık. Oradan çatışıyorduk onlar savunmasızdı bizim önümüzde araba vardı. O yüzden biraz avantajlıydık. Teker,teker hepsini öldürdük ve kolumuzdaki şeyler bize yardımcı birisi daha geleceğini ve bu kişiyi ikimizinde tanıdığını söyledi.

Çok meraklandık ve bir anda etrafımızdaki evlerden birisinin kapısı açıldı ve o geldi evet bu doğruydu!

Onu ikimizde tanıyorduk bizim durumumuzu nasıl öğrendiği sorduk ve yok artık deditdirecek bir şey söyledi onunda başına aynı şey gelmiş kolumuzdaki şeyler üçümüze bir isim verdi ben ajan a en yakın arkadaşım ajan b yeni gelen arkadaşım ise ajan c oldu ve yolumuza devam ettik ve ajan c durun diye fısıldadı. Yandaki evde bir kıpırdama gördüm arkadan dolaşıp o eve girmeliyiz dedi ve bizde normal devam edermişiz gibi yolumuza devam ettik ama arkadan o eve geçme çalıştık arkada kapısı vardı. Oradan girdik 2 katlı bir evdi . Üçümüzde yavaş yavaş merdivenlerden çıkıp onu izledik eski bir koltukta oturmuştuk.

Ağzında sekiz tane kol vardı ve beyni ortadaydı bu bir yaratıkdı 3 diyince üçümüzde yaratığın beynine ateş edecektik ajan b sayıyordu 1,2,3 dediği an üçümüzde beynine ateş etmeye başladık önce duvara yapıştı ve beyninin bir kısmı camdan aşağıya düştü ve hiçbir şey olmamış olmamış gibi bize doğru yürümeye başladı bizde ateş etmeye başladık sanki hiç işe yaramıyordu ajan c jarjörünü değiştirirken yaratık ağzındaki kollarla ajan c ye darbe atmaya başladı ve bende o sırada hem yaratığa vuruyordum hem de düşünüyordum bu yaratığın bir püf noktası olmalıydı evet evet biz hep beynine doğru ateş ediyorduk

Ya kalbi hemen silahi kalbine doğru yönelttim ve bütün jarjörü boşaltım ve yaratık ölmüştü derken ajan c bunlar hiç belli olmaz diyerek oda kalan bütün mermilerini kalbine ateş etti ve yolumuza devam ederken kollarımızdaki şeyler bize şu ana kadar birikmiş x p niz olduğunu ve bu xp lerle yeni silahlar alabiliceğimizi öğrendik ve hepimiz yeni silahlar aldık ve yola devam ederken nemi oldu bunların hepsi 3. Bölüm yani sen bölümde...

Yazar: Nuri Taşçı

-------------
http://gelisenbeyin.net">
Gelişimin adresi...



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2007 Web Wiz - http://www.webwizguide.com