Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

12 dakikada prostatınızı yenin

Nereden Yazdırıldığı: gelisenbeyin.net
Kategori: Eğitim Dünyası
Forum Adı: Sağlık Köşesi
Forum Tanımlaması: Sağlığınızla ilgili tüm bilgiler
URL: http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=3240
Tarih: 16-Nisan-2024 Saat 19:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 9.50 - http://www.webwizforums.com


Konu: 12 dakikada prostatınızı yenin
Mesajı Yazan: _Trial-StudenT_
Konu: 12 dakikada prostatınızı yenin
Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2008 Saat 22:17
Prostatta kesin ve kalıcı çözüm sağlayan mikrodalga tedavisi hastayı kısa sürede normal yaşamına döndürüyor.

Prostatın çeşitli hastalıkları erkekleri her yaşta rahatsız eder. Prostat kanseri ve iktidarsızlık konuları da erkekler için önemlidir ama iyi huylu prostat büyümesi, erkekleri neredeyse en çok ilgilendiren hastalıktır. Bunun sonucu idrar yapmakta problem yaşayan hastalara belki yüzlerce ilaç ve onlarca tedavi metodu denemiştir. Bu tedavilerin bir kısmı hayal kırıklığı yaratmıştır. Bir kısmı ise hastalara biraz nefes aldırmıştır. Ve pek azı gerçekten başarılı olmuştur. İlaçlar içinde en çok işe yarayanlar, gergin prostat dokusunun sinirlerini gevşeterek gerek idrar akımında rahatlama gerekse günlük şikayetlerde fayda sağlamaktadır. Cerrahi tedaviler arasında ise hekimler arasında en gözde olanı TUR ameliyatıdır.

Mikrodalga prostat tedavisi
Ameliyatsız Tedavi Sistemi, ilaçların yaptığı yardımcı etkiyi, cerrahi tedavinin müthiş etkinliğiyle birleştirmiştir. Bu yöntem, mikrodalga enerjinin özel bir sonda yardımı ile prostata uygulanması esasına dayanır. Böylece prostat dokusu yüksek ısı ile eritilerek, idrar yolunun açılması ve hastanın rahat idrar yapması sağlanır. Yüksek ısı ayrıca idrar şikayetlerini yapan sinir uçlarını da etkisiz hale getirir. Böylece sık idrara gitme veya devamlı idrar hissi gibi şikayetleri de iyileştirir. Güvenli ve etkili Narkoz (genel anestezi) veya spinal anestezi (belden uyuşturma) gerekmeyen ve hastayı ameliyathaneye almadan uygulanan bu yeni yöntemde, hastalar doktor ofisinde ortalama 12 dakikada tedavi edilir ve bir saat sonra evlerine dönerler. Tedavi sondasının içinden verilen ilaçla prostat bezi uyuşturulduğu için, yüksek ısıya maruz kaldığında hastanın acı duyması engellenir.

MİKRODALGA İLE KALICI ÇÖZÜM
Bu sistemde hem prostatın içinde hem de çevre dokulardaki ısılar anında ölçülür. Tedaviyi yapan doktor bizzat hastanın başında durup cihazı kontrol eder. Prostatın içindeki ısının sürekli değerlendirilmesi komşu organlarda olabilecek bir hasarın engellenmesi için önemlidir. Cihaz prostat dışına bir zarar gelmeden kendisini otomatik olarak kapatır ama ısı takibi, prostat içinde istenen yüksek ısıya ulaşılarak başarılı tedavinin sağlanması açısından da gereklidir. Bu yüzden tedavide kullanılan mikrodalga enerjinin dozu ve süresi her hastada değişiktir. Ameliyatsız Mikrodalga Prostat Tedavisi, etkili ve güvenli olduğu kadar sürekliliği olan bir tedavi şeklidir. Halen Avrupa ve Amerika'da 200'den fazla üniversite kliniği ve seçkin merkezde uygulanmaktadır

-------------




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2007 Web Wiz - http://www.webwizguide.com