gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilim ve Teknoloji > Teknolojik Gelişmeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

iOS 8 bugün kullanıcılara sunuluyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: iOS 8 bugün kullanıcılara sunuluyor
    Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2014 Saat 16:47
Geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleriyle şu ana kadar en büyük ekranlı modellerini tanıtmış olan Apple, yeni işletim sistemini bugün saat 20.00'da kullanıcılara sunuyor.
MESAJLAR BÖLÜMÜ ARTIK TÜRKÇE ANLAYABİLECEK
Önemli değişikliklerin yapıldığı iOS 8’de en dikkat çeken özellik ise mesajlar bölümünün artık Türkçe dilini anlayabilmesi oldu. Böylece mikrofona basılı tutup konuştuğunuzda otomatik olarak anlayıp türkçe olarak yazılı bir metine dönüştürebilecek
İşte iOS 8 ile gelen yeni özellikler;
LAG SORUNU ÇÖZÜLDÜ
iOS'un geçmişteki en büyük sorunlarından birisi ve bildirimlere hızlı cevaplar verilememesi ve bildirimlerde oluşan lag sorunuydu. iOS 8 ile bu bildirim sisteminin daha etkili, hızlı ve kullanışlı çalışabilecek.
DAHA FAZLA PAYLAŞIM SEÇENEĞİ
Önceki iOS sürümlerinde sadece Apple’ın söylediği ortamlarda paylaşım yapabiliyor, diğer uygulamalar iOS sistemiyle entegre edilemiyordu. Ancak iOS 8 ile birlikte geliştiricilerin iOS 8 sistemine paylaşım seçeneği eklemesine izin verilecek.
AYARLANABİLİR PARLAKLIK ÖZELLİĞİ
Daha önceki sürümlerde parlaklık ayarını sabit tutan Apple, yeni işletim sistemi ile parlaklık ayarını ayarlanabilir hale getirecek. Bu özellik sayesinde sarj sorunundan şikayet eden kullanıcılara kolaylık sağlanacak.
YENİ KLAVYELER KULLANIMA SUNULACAK
iOS 8 ile Swiftkey, Fleksy gibi Android sürümlerde kullanılan klavyeler artık Apple cihazlarında da kullanıma sunulacak. Android’de olduğu gibi kaydırarak yazma, hızlı yazım seçenekleri gibi özelliklerin de iOS 8 ile birlikte gelmesi bekleniyor.
DEVAMLI İLETİŞİM ÖZELLİĞİ
iOS 8 ile birlikte iPhone’unuz Mac’iniz ve iPad’inizi birbirine bağlayan bir iletişim merkezi olarak çalışabilecek. Mesajlarınızı ya da aramalarınızın kontrollerini Apple cihazlarınız ile Wi-Fi bağlantısı sayesinde kolayca yapabilecek.
WİDGETS ÖZELLİĞİ
Android’de bulunan widgets özelliğine benzer widgets özellikleri eklenecek. iOS 8 ile yine 3.parti uygulamaların widgetlarının burada bulunmasına yapılan kontroller dahilinde izin verilecek.
iOS 8 HANGİ CİHAZLARA YÜKLENEBİLECEK
iPhone 4, iPhone 4S, Iphone 5 iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2014 Saat 16:49
iPhone fiyatlarında düşüş başladı
Merakla beklenen iPhone 6’nın lansmanı yapılırken, eski iPhone'larını yenisi ile değiştirmek isteyenler ellerindekini satışa çıkardı.

sahibinden.com’un 2014 Temmuz – Ağustos aylarını kapsayan iPhone verilerine göre, ilan adedinde artış yaşanırken, fiyatlarda da düşüş gözleniyor.

Markanın en çok tercih edilen modellerinden iPhone 5S’in fiyatı sahibinden.com verilerine göre, yüzde 3 oranında düşerek ortalama 1.650 TL’den satılıyor. iPhone 5’in fiyatı ise yüzde 8 azalarak, ortalama 1.100 TL’ye alıcı buluyor.

iPhone 6’nın resmi satışlarının başlamasının ardından Türkiye’de de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz