gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilim ve Teknoloji > Teknolojik Gelişmeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

iPhone 5 mi,Samsung Galaxy S4 mü, HTC One mi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zaman Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 724
  Alıntı zaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: iPhone 5 mi,Samsung Galaxy S4 mü, HTC One mi
    Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2013 Saat 01:21
iPhone 5 mi,Samsung Galaxy S4 mü, HTC One mi hangisi daha iyi


Samsung Galaxy S4, iPhone 5 ve HTC One'ın sağlamlık testi videoları haberimizde!Şimdiye kadar birçok dayanıklılık testi gördük. Mikserde çekilenden tutun bıçak gibi kesici aletle çizilenler, çekiçle ezilenler çivi çakılanlar.

Şimdiye kadar birçok dayanıklılık testi gördük. Mikserde çekilenden tutun bıçak gibi kesici aletle çizilenler, çekiçle ezilenler çivi çakılanlar.

Oldukça pahalı olan bu cihazlara bu testleri yapmak biraz maddiyat birazda cesaret istiyor. Bunların yanısıra düşürme testleri de gördük. Tabii ki bu testler son amiral gemileri içinde gerçekleşti. Geçtiğimiz aylarda bıçaklı çekiçli HTC One dayanıklılık testi ve ayrıca HTC One, Galaxy S4 ve iPhone 5 düşürme testlerine de şahit olduk.

Son model akıllı telefonlara yapılan bu işkence testlerini sizlere bir arada sunmak istedim. Sonraki sayfalarımızda izleyebileceğiniz test videolarını bir kez daha inceleyerek hangi telefonun daha sağlam olduğuna karar verebilirsiniz.
Hatırlatmak gerekirse Galaxy S4 plastik bir kasaya sahipken iPhone 5 ve HTC One akıllı telefonlar metal kasa özelliğine sahipler. Plastik kasa Galaxy S4'ün metal kasalara karşı ne kadar dayanıklı olduğunu ve plastik kasanın yanlış bir seçim olup olmadığını bu videolarda inceleyebilirsiniz.

Doğru yerdesiniz...
gelisenbeyin.net'tesiniz...
Yukarı Dön
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2013 Saat 16:53
iPhone 5s'teki sorunların nedeni belli oldu
iPhone 5s'te yaşanan uygulama çökme sorunları hakkında bir açıklama yapıldı.
Geçtiğimiz ay düzenlenen Apple etkinliğinde tanıtılan iPhone 5s, dünyada ilk kez kullandığı 64 Bit mimarili A7 mobil işlemci ve M7 hareket sensörü ile oldukça beğeni toplamıştı.
KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR
Ancak 64 Bit mimarili işlemci, sağladığı avantajlarının yanında beraberinde bir takım sorunlara da yol açmıştı. iPhone 5s'te ilk olarak Apple'ın iWork (Pages, Numbers ve Keynote) uygulamalarında yaşanan göçme sorunları fark edilmişti. Herhangi bir iWork uygulamasını açan kullanıcılar bir işlem yapmaya çalıştıkları zaman, iPhone 5s tabiri caizse mavi ekran hatası veriyor daha sonra da cihaz kapanıp yeniden açılıyordu.
64 BİT İŞLEMCİ SORUNUN KAYNAĞI
iOS 7'den dolayı böyle bir hatanın yaşandığını düşünülse de, sorunun 64 Bit işlemciden kaynakladığı kısa süre sonra fark edildi. Apple, iPhone 5s'in lansmanından sonra 64 Bit işlemci için uygulama geliştiricilerine sunduğu yeni Xcode'u kullanmalarını tavsiye etmişti. Ancak iWork uygulamalarında yaşanan sorunlardan sonra Apple daha kendi uygulamalarını bile 64 Bit için optimize etmediği ortaya çıktı.

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz