gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilim ve Teknoloji > Teknolojik Gelişmeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Iphone 6 Ne Zaman Çıkacak?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Iphone 6 Ne Zaman Çıkacak?
    Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2013 Saat 13:20
Iphone 6 Ne Zaman Çıkacak?
İPhone 3, 4, 5 ve 6 . Peki ne zaman çıkacak iphone 6 serisi. Hadi çıktı diyeli hangi özelliklere sahip olacak. Kısaca bi inceleyelim bakalım;
Apple’ın, 2013’ün ortalarında Mayıs ve ya Haziran 2013 te yeni işletim sistemi iOS 7’yi ve bu işletim sistemiyle çalışacak yeni nesil akıllı telefonu iPhone 6′yı yakında piyasaya çıkarması bekleniliyor. Merakla beklenen soru hakkında, en önemli özelliği. iPhone 6 wireless yöntemiyle şarj olabilecek. Kablo derdine son verecek, Diğer bir özelliği ise Halogram teknolojisi ile sanal kalavye olacak. Ayrıca Projeksiyon özelliği ile bir filmi veya videoyu siyah bir perde veya duvara aktarabilinecektir.


İphone 6 larda Sharp teknolojisinin IGZO ekranı ile retina teknolojisinin bir arada kullanılacağı ve bunun yeni iPhone 6`ya daha şık, daha parlak ve daha net bir ekran kazandıracağı söyleniyor.Depolama alanının da 128 GB kapasitesine çıkartılacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Telefondaki en ilginç özellik ise telefonu kullanan kişi telefondan belirli bir mesafe uzaklaştığında iPhone 6 sensörleri devreye girecek ve “beni burada unuttun” gibi bir sesli uyarı ile sahibini uyaracak.



Apple, 2013 ‘te akıllı telefon piyasasındaki rekabeti dengelemek istediğine dair ilk önemli sinyali verdi. 2012 ‘de artan rekabet karşısında küresel piyasalar az da olsa güç kaybeden Apple ‘ın, yakın zamanda yeni mobil işletim sistemi ve yeni nesil iPhone ‘u piyasaya süreceği iddia edildi.

The Next Web (TNW) sitesinin duyurduğu gelişmeye göre, yazılım geliştiricileri, iPhone uygulamaları kullanım kayıtlarında yeni nesil iPhone ve işletim sistemi hakkında bilgiler belirmeye başladığını belirtti. Siteye bilgi veren geliştiriciklerden bir tanesi, Apple ‘ın ‘iPhone 6.1 ‘ adında bir prototip denediğini, cihazın iOS 7 işletim sistemiyle çalıştığını belirtti.

The Newt Web, iPhone 6.1 ile iPhone ve iPad ‘lerde kullanılacak yeni işletim sisteminin 2013 ‘ün ortalarında piyasaya sürülebileceğini ifade etti.

Apple ‘ın 2012 sonlarında piyasaya sürdüğü iPhone 5, süper hızlı veri indirme teknolojisi LTE ve 4G bant genişliği özelliklerindeki farklılıklara dayalı olarak iPhone5,1 ve iPhone5,2 tanımlayıcı adlarına sahip. Üzerinde çalışıldığı belirtilen modelin adının iPhone 5S olabileceği düşünülse de, bu konuda kesin bir bilgi yok.

TESTLER BAŞLADI
TNW, iPhone uygulamaları kullanım kayıtlarından elde edilen bilgilere dayanarak, iPhone 6.1 için yazılım testleri yürütüldüğünü belirtti.

Yeni nesil iPhone ‘u ilgilendiren uygulama taleplerinin, Apple ‘ın California, Cupertino ‘daki merkez tesislerindeki IP adreslerinden geldiği fark edildi. Bu bilgi, Apple ‘ın yazılım ve uygulama ekiplerinin, AppStore ‘daki uygulamaları yeni nesil iPhone üzerindeki test ettiği düşüncesini doğurdu.

TNW, geliştiricilerin uygulama kullanım kayıtlarında yeni nesil iPhone ve iOS 7 hakkında bilgi bulunmadığını, ancak Apple ‘ın yeni telefon ve işletim sistemi üzerinde 2012 sonunda çalışmaya başladığını ve 2013 ortalarında piyasaya sunmak istediğini belirtti.

Apple, genelde yıl içinde tanıtacağı ürünlerini geleneksel WWDC etkinliğinde tanıtıyor. WWDC 2012 Haziran ayında düzenlenmişti.

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz