gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Teknoloji Tasarım > Etkinlik Resimleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Yılsonu Sergi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Yılsonu Sergi
    Gönderim Zamanı: 30-Mayıs-2012 Saat 21:00
Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Yılsonu Sergisi

Öğrenciler, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Yılsonu Sergisi’ni gezen Başkan Uzun’a kendi yaptıkları tabloyu hediye etti.

Eğitim ve öğretimde yıl sonu yaklaşırken Beylikdüzü’ndeki okullardaki etkinlikler de hız kazanmaya başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Yıl Sonu Sergisi, 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen bir tören ile açıldı. Törene, İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Öğrencilerle birlikte açılışını yaptıkları sergiyi gezen misafirler, öğretmen ve öğrencilerden eser ve ürünler hakkında bilgi aldı. El emeği göz nuru eserlerin sunulduğu sergiyi görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğretmen ve öğrencileri sergideki birbirinden güzel çalışmalarından dolayı kutladı.

Öğrenciler, sergilerini gezen Kaymakam Demirkol, Belediye Başkanı Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu’na, yaptıkları tabloyu hediye etti. Düzenlenen etkinlik, verilen kokteylin ardından sona erdi. Serginin 2 gün açık kalacağı bildirildi. (Beylikdüzü Belediyesi)






Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz