gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Teknoloji Tasarım > Öğrenci Dünyası
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Okulöncesi eğitim 1 Eylül´de başlıyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Okulöncesi eğitim 1 Eylül´de başlıyor
    Gönderim Zamanı: 16-Ağustos-2008 Saat 15:09
Okul öncesi eğitime ve ilköğretim 1. sınıfa yeni başlayacak öğrenciler için okullar 1 Eylül 2008 Pazartesi günü açılacak. Milli Eğitim Bakanlığının ´´İlköğretim 1. sınıflar ile ana sınıflarına başlayacak öğrencilerin okul korkularını yenmelerini ve okula uyumlarını sağlamak´´ amacıyla 2006-2007 eğitim-öğretim yılında başlattığı uygulama bu yıl da devam edecek. Bu çerçevede söz konusu öğrenciler, 1-5 Eylül 2008 tarihleri arasında ´´uyum programına´´ alınacaklar.
Bu uygulamayla öğrencilerin, ´´öğretmenlerinin gözetiminde çeşitli etkinliklere katılmaları, okullarını, sınıflarını, arkadaşlarını ve öğretmenlerini tanımaları ve evlerine güvenle gidip gelme eğitimi almaları´´ amaçlanıyor. Bu süreç içinde veliler de ´´çocuklarıyla okula gidip gelmelerinin alışkanlık haline gelmemesi için´´ zaman zaman sınıf ortamına alınıyor ve rehberlik ve psikolojik danışma servislerince bilgilendiriliyor.
Resmi tatillerin hafta içine denk gelmesi nedeniyle 2008-2009 eğitim-öğretim yılı takviminde yeniden düzenleme yapıldığı için, ilköğretim ve ortaöğretim okulları 8 Eylül 2008 Pazartesi günü açılacak. Eğitim-öğretim yılının ilk yarısı 23 Ocak 2009 Cuma sona erecek ve öğrenciler 26 Ocak-6 Şubat 2009 tarihleri arasında tatil yapacaklar. İkinci yarıyıl 9 Şubatta başlayacak ve 12 Haziranda sona erecek.

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz