gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilim ve Teknoloji > Teknolojik Gelişmeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Crea'dan notebook dünyasında yenilik: MiniC G100

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Süper Beyin Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Kral Mod.

Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 461
  Alıntı Süper Beyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Crea'dan notebook dünyasında yenilik: MiniC G100
    Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2008 Saat 17:07
Crea'dan notebook dünyasında yenilik: MiniC G100      
Salı, 10 Haziran 2008

Crea, küçük fakat yetenekli MiniC serisi ile dizüstü bilgisayar dünyasına farklı bir bakış getiriyor. MiniC; her yaştan kullanıcılara kolay bilgisayar kullanımı, sürekli ve zengin online bağlantı seçenekleri, hafif taşınabilirlik ve şık bir tasarım sunuyor. 300 usd den başlayan fiyatlarla piyasa sunulması planlanıyor.

Ultra Mobilite ve Enerji Tasarrufu - 6 saat Pil ömrü

Intel'in ultra mobil cihazlar için geliştirdiği Atom mobil işlemcilere sahip olan MiniC ile enerji tüketimi 4W-8W olacak. Böylelikle enerji tasarrufu sağlanarak 6 saate varan pil ömrü ile kullanıcılara neredeyse tüm gün boyu kullanım imkânı tanınıyor.

Bununla birlikte, MiniC'te kullanıcılara iki çeşit depolama sunuluyor: Veri kapasitesi arayanlara 80 GB notebook diski seçeneği veya uzun pil ömrü, dayanıklık ve hız isteyenler için 16 GB'a kadar Flash veya Solid State Disk (SSD) seçeneği de mevcut.

MINIC'te Crea şıklığı ve hafifliği - 10" & 1kg

Bilgisayar dünyasında yenilikçi tasarımlarıyla tanınan Crea, MiniC 'te de şık bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. MiniC, 10,2 inç (25,4 cm) büyüklüğünde de bir LCD ekrana sahip. Bu sayede ürün bir el çantasına sığabilecek ölçülerde [259 x 180 x 28,5 (mm)] ve hafiflikte (1 kg). Ürün üzerinde klavye ve güç düğmesi dışında bir düğme yer almazken tüm bağlantı noktaları ürünün sağ ve sol yanında bulunuyor. İki farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülecek olan MiniC ‘in Ağustos ayında satışa sunulması planlanıyor.

Zengin bağlantı seçenekleri - 3G & WiFi

MiniC'i rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise kullanıcılara zengin bağlantı seçenekleri sunarak sürekli olarak online kalmalarına imkan tanımak. Wi-fi ve Bluetooth özelliklerinin yanı sıra, MiniC'in kullanıcılara sağladığı en büyük avantajı, sürekli olarak her yerden internet'e bağlı kalmayı sağlayacak ürünün içine gömülü süper-3G modülü ve SIM kart yuvası.

MiniC ile her türlü bilgiye sürekli ulaşın

MiniC'in üstünde gömülü olarak gelen 1,3 MP CCD özelliğine sahip video kamera ile sevdiklerinizle dilediğiniz şekilde görüntülü sohbet yapma olanağına da sahipsiniz. Müşterilerinin multimedya ihtiyaçlarını da dinleyen Crea, MiniC'ta 4'lü kart okuyucu ve 3 USB 2,0 portu sunuyor. Böylece, kullanıcılar kablolar ile uğraşmadan fotoğraf ve müzik gibi hobilerini MiniC'a aktararak kolayca ulaşabiliyor. Öte yandan, MiniC, Microsoft'un Windows XP Basic olarak adlandırdığı özel işletim sistemine sahip olarak her türlü yazılımı kullanma imkânına sahip. Kullanıcılar ayrıca MiniC'te özel Linux işletim sistemini de
kullanabilecek.
Kaynak:http://www.pcnet.com.tr
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz