Bana Ayakkabi Numarani Söyle, Sana Kaç, Yasinda Ol |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Bana Ayakkabi Numarani Söyle, Sana Kaç, Yasinda Ol Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2007 Saat 17:30 |
> > >Biraz ilginç ve saçma gibi görünüyor...
> > > > > >Kim uğraştı da bu isle nasıl bir formül elde etti. > > > >Bilmiyorum ama sonuç doğru... > > >Üşenmeden dener misiniz? > > >Olay su simdi bir hesap makinesini elinize alın > > > > > >Ayakkabı numaranızı 5 ile çarpın > > >Çıkan sonuca 50 ekleyin >Çıkan sonucu 20 ile çarpın > > >Çıkan sonuca 1006 ekleyin > > >ve son olarak doğum yılınızdan çıkartın > > > > > >SONUC: ilk iki rakam ayakkabı numaranız son iki rakam yasini çıkacak > >buyurun deneyin ... > deneyin ve dogrumu cikiyor lutfen yazin arkadaslar buçuklu sayılar kullanmayın iyi derecede tutuyorr tutmassada ayaklarınızda sorun vardırr herhalde Not: Ben denedim gerçekten doğru çıktı.. |
|
ykp_bjk
Moderatör Kayıt Tarihi: 19-Şubat-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2007 Saat 16:46 |
abi bende denedim doğru çıktı ama denklem halinde yazdığımda doğru çıkmaması elde değil.
benim ayakkabı numaram:x olsun doğum yılımda:y olsun (5x+50)*20+1006-y=100x+1000+1006-y 100x+2006-y burda 2006 dan doğum tarihim olan y yi çıkarırsam yaşım zaten ortaya çıkacaktır.ayakkabı numaramı da 100 le çarptıpımdan dolayı sayının başında da ayakkabı numaram olacaktır.şöyle anlatacak olursam: sonuçta 4 basamaklı bir sayı çıkacaktır bunun binler ve yüzler basamağı ayakkabı numaram birler ve onlar basamağı da yaşım olacaktır. bence bu sorudaki tek eksik geçen seneye göre uyarlandığından dolayı 1006 ekliyoruz.2007 ye girdiğimizden dolayı 1007 eklersek daha doğru olur |
|
ALAYINA İSYAN...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2007 Saat 17:54 |
Yakup'cum bir prof. gibi anlatmışsın. Yoksa gelecekte prof. olmayı mı? düşünüyon...
|
|
büşbüş
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2007 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2007 Saat 16:41 |
bende denedim doğru çıktı
ama bi şey kafamı karıştırdı |
|
rüzgar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2007 Konum: Bingöl Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2007 Saat 18:35 |
42
|
|
ademylz
Moderatör Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 145 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2007 Saat 21:28 |
evet bende denemiş oldum doğru çıkıyo
|
|
YA HAYIR SÖYLE YADA SUS
İNSANLAR BAŞAKLARA BENZERLER, İÇLERİ BOŞKEN BAŞLARI HAVADADIR, İÇLERİ DOLUNCA EĞİLİRLER.. |
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2007 Saat 22:08 |
kalıp doğru çıkıyo da yanlardan biraz sıkıyo be
|
|
syl@r
Süper Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2007 Konum: Kirikkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Ağustos-2007 Saat 20:08 |
Hadi ykp_bjk sallama bari insan biraz değiştirir btd 2 ay önceki sayıda verdi bu cevabı
|
|
Üzgünüm ama OKS ayyryyor bizi.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |