Teknoloji ve Tasarım Formatörlük Semineri Erzurum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Teknoloji ve Tasarım Formatörlük Semineri Erzurum Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2007 Saat 16:43 |
Arkadaşlar daha önce den İ' harfinden sonraki arkadaşlar Mayıs ayında Mersin'de katılacakları seminer Nisan ayına alındı. Seminer yeri Mersin değil Erzurum olacak. İlgililere duyurulur..
|
|
saadet
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Nisan-2007 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2007 Saat 21:35 |
arkadaşlar Erzurum daki formatörlük seminerinin öğretmen isim listesi olan varmı
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2007 Saat 22:11 |
Kursun Katılımcı Listesi de yakında yayınlanır... Katılımcı Listesine http://hedb.meb.gov.tr/ linkinden ulaşabilirsiniz.
7-18 mayıs tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek... |
|
kara++kurt
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 20-Mart-2007 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2007 Saat 10:58 |
herkesı erz beklerım
|
|
Hayat ,tesadüflerin güzel renkleriyle boyanmiş bir tablodur.
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2007 Saat 16:05 |
Erzurum Formatörlük Kursuna Katılacakların Listesi İlköğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 07-18 Mayıs 2007
tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan Teknoloji ve Tasarım Dersi Formatör Eğitimi Kursuya ilgili her türlü onaylar tamamlanmıştır. Katılımcı listesi http://hedb.meb.gov.tr adresinde yayımlanmıştır. Katımcı arkadaşlarla Erzurum'da görüşmek üzere. İyi çalışmalar. -- Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Teknoloji ve Tasarım Dersi Özel İhtisas Komisyonu http://hedb.meb.gov.tr/liste/2007718.htm 7-18 MAYIS 2007 TARİHLERİ ARASINDA ERZURUM HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜNDE AÇILACAK OLAN 718 NUMARALI TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ FORMATÖR EĞİTİM KURSU KATILIMCI LİSTESİDİR. 1 ABDULKADİR AKBAŞ Fevzipaşa Sevim Kalkan İlköğretim Okulu ÇİNE AYDIN 2 ABDULLAH ARDIÇ Yunus Emre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ILGIN KONYA 3 ABDULLAH EKİNCİ Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ VAN 4 ABDULLAH KAYMAZ Gazi İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 5 ADEM YAVUZ Ihsan Tekın İlköğretim Okulu SEYDİŞEHİR KONYA 6 AHMET KORKMAZ Kaymaklı İlköğretim Okulu MERKEZ NEVŞEHİR 7 AHMET ÖKSÜZER Saltukbey İlköğretim Okulu MERKEZ ERZURUM 8 AHMET SÜREZLİ Atakent İlköğretim Okulu YENİMAHALLE ANKARA 9 AKİF UYUMUŞ Halfeli 75.Yıl İ.M.K.B. İlköğretim Okulu MERKEZ IĞDIR 10 ALİ CAMCI Yayla İlköğretim Okulu MERKEZ ZONGULDAK 11 ALİ KÜTÜK Yedıocak İlköğretim Okulu MERKEZ OSMANİYE 12 ALİ MUTU Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu KARAPINAR KONYA 13 ALİ OSMAN KALAYCI Bekir Sıtkı Erdoğan İlköğretimokulu MERKEZ KARAMAN 14 ALİ ŞEREMET Şehit Kemal İlköğretim Okulu MENEMEN İZMİR 15 ALİ ÜNAL Ahi Evran İlköğretim Okulu ETİMESGUT ANKARA 16 ALİ VURANKAYA Bozköy İlköğretim Okulu ÇİFTLİK NİĞDE 17 ARZU ÇALIŞ Mehmet İçkale İlköğretim Okulu ÇANKAYA ANKARA 18 ARZU İNANLI Eryaman Şehit Rıfat Çelik İ.Ö.O ETİMESGUT ANKARA 19 ARZU YÖNEY Bağlum İlköğretim Okulu KEÇİÖREN ANKARA 20 ASUMAN YILMAZER Gazi İlköğretim Okulu MERKEZ ZONGULDAK 21 AYFER SESLİ Nimet İlköğretim Okulu EREĞLİ ZONGULDAK 22 AYHAN SOY Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ SİNOP 23 AYHAN SÖNMEZ Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu MERKEZ VAN 24 AYLA DÜNDAR Atatürk İlköğretim Okulu BAYRAMPAŞA İSTANBUL 25 AYLİN GÜLLÜ Yavuz Selim İlköğretim Okulu MERKEZ KIRIKKALE 26 AYNUR AYDOS Hikmet Uluğbay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu POLATLI ANKARA 27 AYNUR BEŞER Merkez Efendı İlköğretim Okulu MERKEZ DENİZLİ 28 AYSEL KARACA Dörtçelik İlköğretim Okulu YILDIRIM BURSA 29 AYSUN KOZAN Serik Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu SERİK ANTALYA 30 AYŞE BALLI Şehit Halit Taş İlköğretim Okulu KONAK İZMİR 31 AYŞE EBRU KOÇ Gazi İlköğretim Okulu MERKEZ NEVŞEHİR 32 AYŞE KAYA Hayrettin Özkan İlköğretim Okulu ANTAKYA HATAY 33 AYŞE SELCEN ÇELİK Yunus Emre İlköğretim Okulu ÜNYE ORDU 34 AYŞE SÖZEN KAHYA Mimar Sinan İlköğretim Okulu KUMLUCA ANTALYA 35 AYŞE TUBA EMİNOĞLU 12 Eylül İlköğretim Okulu HAYMANA ANKARA 36 AYŞE YILMAZ BUDAK Hüseyin Sarı İlköğretim Okulu KİRAZ İZMİR 37 AYŞEN AKAY Ulugazi İlköğretim Okulu İZMİT KOCAELİ 38 BARAN YAMAN Atatürk İlköğretim Okulu MERKEZ KARS 39 BARIŞ DEGER Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu MERKEZ VAN 40 BAŞAK BÜTÜN Cumhuriyet İlköğretim Okulu ÇUBUK ANKARA 41 BİLGİ HANHAN Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu ÇANKAYA ANKARA 42 BİLKAY GÜNER 75.Yıl İlköğretim Okulu ÇAYCUMA ZONGULDAK 43 BORA BERKAY Yakupkalfa İlköğretim Okulu MERKEZ ŞANLIURFA 44 BUKET KOCA Kazım Karabekir İlköğretim Okulu MAMAK ANKARA 45 CAFER ÖZTÜRK Halıl Rıfat Paşa İlköğretim Okulu MERKEZ TOKAT 46 CAHİT SEZGİN Ödemiş İlköğretim Okulu ÖDEMİŞ İZMİR 47 CANAN ARACI Kaynarca İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 48 CANSEVER KESKİN 7 Eylül İlköğretim Okulu TURGUTLU MANİSA 49 CANSU ASLAN Cumhuriyet İlköğretim Okulu GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL 50 CEBRAİL ATMACA Ulku İlköğretim Okulu MERKEZ SİVAS 51 CEMAL AYYILDIZ Gazipaşa İlköğretim Okulu MERKEZ AYDIN 52 CEMAL POLAT Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ TUNCELİ 53 CENGİZHAN ÖLÜÇ Türk Eğitim Vakfı Türkan Sedefoğlu İlköğ.O ÜSKÜDAR İSTANBUL 54 CÜNEYT KILIÇ Cumhuriyet İlköğretim Okulu BAFRA SAMSUN 55 ÇAĞDAŞ ÇAĞLAR Halil Nom İlköğretim Okulu GEREDE BOLU 56 ÇİĞDEM DOĞAN Türkiyem İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 57 DENİZ CAYVAZ Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu MERKEZ KIRIKKALE 58 DEREN USTA GÜR Mimar Sinan İlköğretim Okulu MERKEZ SAMSUN 59 DURMUŞ KARA 24 Aralık Atatürk İlköğretim Okulu MERKEZ KIRŞEHİR 60 DURMUŞ ÖZCAN Hacı Cevriye Ünsal İlköğretim Okulu MERKEZ AKSARAY 61 DURSUN SAMUR Yıldırım İlköğretim Okulu AKŞEHİR KONYA 62 EKREM SABUNCU Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu MERKEZ YOZGAT 63 ELİF ARZU YILMAZ Merkez Atatürk İlköğretim Okulu CİHANBEYLİ KONYA 64 ELİF FURTUNA Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu BUCA İZMİR 65 EMİN SEVİM Süleyman Demirel Yatılı İlköğretim Okulu MERKEZ HAKKARİ 66 EMİNE AKKAŞ Ovaköy İlköğretim Okulu MERKEZ BALIKESİR 67 EMİNE BAŞ Hanımın Çiftliği 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 68 EMİNE DEDE Bekir Sıtkı Özer İlköğretim Okulu DERİNCE KOCAELİ 69 EMİNE GÜRSOY Gazipaşa İlköğretim Okulu MERKEZ KASTAMONU 70 EMİNE KALAYCI Nurettin Ersin İlköğretim Okulu ETİMESGUT ANKARA 71 EMİNE TOKAK Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu MERKEZ UŞAK 72 ENES OKTAY DEĞİRMENCİ Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu KARŞIYAKA İZMİR 73 ERDAL ÖZIŞIK Konya Ereğli Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu EREĞLİ KONYA 74 ERDEM ÇELİK Çaykur İlköğretim Okulu MERKEZ RİZE 75 ERHAN EKE Fatsa Merkez İlköğretim Okulu FATSA ORDU 76 ERHAN GÜN Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu ADAPAZARI SAKARYA 77 ERHAN İĞDİ 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlköğ Ok KULA MANİSA 78 EROL KARABULUT Kanuni İlköğretim Okulu MERKEZ TRABZON 79 ERTAN ERDEN İlkadım İlköğretim Okulu MERKEZ SAMSUN 80 ERTUĞRUL BARTAN Gazi İlköğretim Okulu MERKEZ SİİRT 81 ESRA ÖZKAN ÖNEM Merkez Kongre İlköğretim Okulu MERKEZ SİVAS 82 EYLEM YILDIRIM Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler İ.Ö.O ALTINDAĞ ANKARA 83 EYYÜP YAVUZ Mehmet Karaciganlar Mevlana İlköğretim Okulu MERAM KONYA 84 FATMA ÇALI Atatürk İlköğretim Okulu KEÇİÖREN ANKARA 85 FATMA DİLBER 24 Şubat İlköğretim Okulu MERKEZ TRABZON 86 FATMA ÖZKAYA Mımar Kemal İlköğretim Okulu SEYHAN ADANA 87 FATMA UZUNER Develi Şehit Topçu Üsteğmen Hasan Şahan İlköğretim Okulu DEVELİ KAYSERİ 88 FERAH CANAN KADAK Necdet Kahraman İlköğretim Okulu SEYHAN ADANA 89 FERGÜL YILMAZ Rukiye Koç İlköğretim Okulu KEMER ANTALYA 90 FERİDE KAPLAN Çağlayan İlköğretim Okulu MANAVGAT ANTALYA 91 FERİDUN ERYILMAZ Kızılot İlköğretim Okulu ÇARŞAMBA SAMSUN 92 FERİDUN ÖZTEKİN Karaağaçlı İlköğretim Okulu MERKEZ MUŞ 93 FİLİZ CİLLEM Uluğbey İlköğretim Okulu ALTINDAĞ ANKARA 94 FİLİZ TÜNEN Vali Aydın Arslan YİBO. MERKEZ ŞIRNAK 95 GAZİ ŞAHİN Merkez Kongre İlköğretim Okulu MERKEZ SİVAS 96 GENCAY EĞRİTAŞ Gazipaşa İlköğretim Okulu MERKEZ AKSARAY 97 GÖKÇEN SOMUNCUOĞLU AFYONLUOĞLU Yapracık İlköğretim Okulu ETİMESGUT ANKARA 98 GÖKHAN DİNDAR Yamanegelı İlköğretim Okulu BANDIRMA BALIKESİR 99 GÖKHAN ÖZGÜR 700.Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu MERKEZ YALOVA 100 GÖKHAN TUTAL Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu ÇUMRA KONYA 101 GÖNÜL GÜMÜŞ Mustafa Reşitpaşa İlköğretim Okulu KARŞIYAKA İZMİR 102 GÜLAY AŞIK Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu ALTINDAĞ ANKARA 103 GÜLAY PAKDİL 50.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İZMİT KOCAELİ 104 GÜLBAHAR UZUN İstiklal İlköğretim Okulu MERKEZ KARS 105 GÜLDEN ÇİMENTEPE (ÜNAL) Altınfındık İlköğretim Okulu MERKEZ ORDU 106 GÜLİSTAN BODUR 30 Ağustos İlköğretim Okulu MERKEZ ÇANKIRI 107 GÜLLÜ YILMAZBAKIR Nigahi Soykan İlköğretim Okulu SEYHAN ADANA 108 GÜLNAZ ERDİL Azmimilli İlköğretim Okulu MERKEZ DÜZCE 109 GÜLŞAH KOYUNCU İmbat İlköğretim Okulu KARŞIYAKA İZMİR 110 GÜLTEN KAYIKÇI Bağcılar İlköğretim Okulu BAĞCILAR İSTANBUL 111 GÜNAY GÜZEL Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu MERKEZ SİVAS 112 GÜNNUR AVCI Zehra Ulusoy İlköğretim Okulu MERKEZ ISPARTA 113 GÜZİN TANYER GÜLER Fatma Zehra Dülgeroğlu İlköğretim Okulu TALAS KAYSERİ 114 HABİBE KARAPINAR Avcılar Abdulkadir Uztürk İlköğretim Okulu AVCILAR İSTANBUL 115 HACI ARICAN Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu SELÇUKLU KONYA 116 HAKAN EKŞİ Atatürk İlköğretim Okulu ULA MUĞLA 117 HAKAN KILIÇ Sakarya İlköğretim Okulu FATSA ORDU 118 HAKAN ÖZEL İsmet Yorgancılar İlköğretim Okulu BUCA İZMİR 119 HAKAN ÖZKAYA Fatih Yatılı İlköğretim Bölge Okulu AYANCIK SİNOP 120 HAKAN SALTIK Sancaktepe İlköğretim Okulu BAĞCILAR İSTANBUL 121 HALİL ÖNCELER Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu MERKEZ SİNOP 122 HALİME KAZANCI 29 Ekim İlköğretim Okulu MAMAK ANKARA 123 HALUK ZENGİN Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu MERKEZ NEVŞEHİR 124 HANDAN TUZLA Kıbrıs Şehitlerı İlköğretim Okulu KONAK İZMİR 125 HANDAN VURAL Mustafa Kemal İlköğretim Okulu MERKEZ DİYARBAKIR 126 HANIM CEREN ÖZTAŞ Yekta Baydar İlköğretim Okulu KEŞAN EDİRNE 127 HANİFE BANU AK Hasan Hilmi İlköğretim Okulu MERKEZ UŞAK 128 HASAN BANKER Cudibey İlköğretim Okulu MERKEZ TRABZON 129 HASAN ERTUĞRUL ÖZBAŞLI Gümüşlük İlköğretim Okulu MİLAS MUĞLA 130 HASAN GÖNÇ Gazi İlköğretim Okulu ALİAĞA İZMİR 131 HASAN KORKULU Mehmetcik İlköğretim Okulu MERKEZ ERZURUM 132 HASAN VARELCİ Mesut Karaoğlu İlköğretim Okulu ARDEŞEN RİZE 133 HATİCE KARAKAYA Şükrü Acar İlköğretim Okulu AKYURT ANKARA 134 HATİCE MÜYESSER ŞENOL Cumhuriyet İlköğretim Okulu BEYŞEHİR KONYA 135 HATİCE NACAROĞLU Kurtuluş İlköğretim Okulu ÇANKAYA ANKARA 136 HAVVA MISIR Pazarcık İstiklal Yatılı İlköğretim Bölge Okulu PAZARCIK KAHRAMANMARAŞ 137 HAYATİ ÇEVİK Yılmazlar İlköğretim Okulu DATÇA MUĞLA 138 HAYRİ ULUCAN Fatih İlköğretim Okulu BÜNYAN KAYSERİ 139 HAYRİYE CEYHAN RENKVER Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu SALİHLİ MANİSA 140 HAYRİYE TOMBAK Atakent İlköğretim Okulu KARŞIYAKA İZMİR 141 HİKMET AYDIN Merkez İsmetpaşa İlköğretim Okulu MERKEZ TRABZON 142 HURİYE ÜN Yunus Emre İlköğretim Okulu MERKEZ KARAMAN 143 HÜLYA YALÇINKAYA Hafize Özal İlköğretim Okulu ETİMESGUT ANKARA 144 HÜLYA YILDIRIM Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ BOLU 145 HÜLYA YILMAZER MANAV 50.Yıl General Refet Bele İlköğretim Okulu KARTAL İSTANBUL 146 HÜSEYİN ERTUĞRUL KAPUCU Bahçelievler İlköğretim Okulu MERKEZ YALOVA 147 HÜSEYİN GÖLET İnönü İlköğretim Okulu GEBZE KOCAELİ 148 HÜSEYİN KAYMAZ Bahçelievler İlköğretim Okulu MERKEZ ZONGULDAK 149 HÜSNİYE ÇETİNTAŞ İnönü İlköğretim Okulu MERKEZ TEKİRDAĞ 150 İBRAHİM ÇAKIR Gazi İlköğretim Okulu DEVREK ZONGULDAK 151 İBRAHİM ÇEVİK Emirbeyazıt İlköğretim Okulu MERKEZ MUĞLA 152 İBRAHİM KESGİN Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu MERKEZ MANİSA 153 İLHAMİ DURUM Yatılı İlköğretim Bölge Okulu AHLAT BİTLİS 154 İLHAN GEZER Ulvi Saime Kaya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu NİKSAR TOKAT 155 İLKAY AYDI Ulutürk İlköğretim Okulu BİSMİL DİYARBAKIR 156 İLKAY KOÇ Mustafa Kemal İlköğretim Okulu MERKEZ DÜZCE 157 İLKAY KURT Kurtuluş İlköğretim Okulu MERKEZ KAHRAMANMARAŞ 158 İLKER BARIŞ GÜVEN Mercimekkale İlköğretim Okulu MERKEZ MUŞ 159 İLKER KALYON Fatih İlköğretim Okulu MERKEZ TOKAT 160 İLKNUR COŞKUN Şemsettin Karahisarı İlköğretim Okulu MERKEZ AFYONKARAHİSAR 161 İNCİ ERKUL Aselsan İlköğretim Okulu YENİMAHALLE ANKARA 162 İSMAİL ALPER SEÇEN 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulu MERKEZ NİĞDE 163 İSMAİL ÇALIŞ Candarogullari İlköğretim Okulu MERKEZ KASTAMONU 164 İSMAİL KILINÇ Cebelibereket İlköğretim Okulu MERKEZ OSMANİYE 165 İSMAİL MUTLU Karatekin İlköğretim Okulu MERKEZ ÇANKIRI 166 JALE AKBIYIKOĞULLARI Mesir İlköğretim Okulu MERKEZ MANİSA 167 JALE MERAL Mustafa Yazar İlköğretim Okulu MELİKGAZİ KAYSERİ 168 KADİR ŞENER DOĞAN Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ KÜTAHYA 169 KAMER AVCI Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 170 KAMURAN ÇAVUŞ Vakıfbank Ali Gaffar Okkan İlköğretim Ok. KESKİN KIRIKKALE 171 KEVSER TEKİN Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ AKSARAY 172 KEZBAN GENÇ Yenikent İlköğretim Okulu SİNCAN ANKARA 173 KUDRET ÖZDEMİR Atatürk İlköğretim Okulu MERKEZ KAHRAMANMARAŞ 174 LALE ÖCAL Şahin İlköğretim Okulu KAZAN ANKARA 175 LEVENT CANPOLAT Huseyın Akdag İlköğretim Okulu KONAK İZMİR 176 LEVENT TOKGÖZ Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu ÇORLU TEKİRDAĞ 177 LÜTFİYE TOPAL Karacakaya İlköğretim Okulu ALTINDAĞ ANKARA 178 MEBRURE SEYHAN Ibnı Kemal İlköğretim Okulu TURHAL TOKAT 179 MECİT GÜNTÜRKÜN 50.Yıl İlköğretim Okulu SALİHLİ MANİSA 180 MEHMET BOLAT Afşin Elbistan Linyitleri İlköğretim Okulu ELBİSTAN KAHRAMANMARAŞ 181 MEHMET DİNÇ 100.Yıl İlköğretim Okulu MERKEZ ŞANLIURFA 182 MEHMET NACİ BARUT Milas Merkez İlköğretim Okulu MİLAS MUĞLA 183 MEHMET NURİ SARI Çağlayan İlköğretim Okulu MANAVGAT ANTALYA 184 MEHMET ÖZBERK Hürriyet İlköğretim Okulu MERKEZ MERSİN 185 MEHMET ÖZEV Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu MELİKGAZİ KAYSERİ 186 MEHMET SÜRÜCÜ Kurtulus İlköğretim Okulu TİRE İZMİR 187 MEHMET TEZCAN Mehmet Akif Ersoy Yatılı İlköğretim Bölge Okulu HAZRO DİYARBAKIR 188 MEHMET ZEKERİYA SEVİM Kültür İlköğretim Okulu MERKEZ BATMAN 189 MELİKE BİRYAN Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu ADAPAZARI SAKARYA 190 MESUT ERDOĞAN Ünsal Tülbentçi İlköğretim Okulu SAFRANBOLU KARABÜK 191 MESUT GÖZEGER Naciye Evren İlköğretim Okulu SOMA MANİSA 192 MESUT ÜRER Hüseyin Özdilek İlköğretim Okulu ERBAA TOKAT 193 METİN KARAOĞLAN Hürriyet İlköğretim Okulu MERKEZ KİLİS 194 METİN KIRCA Utku Acun İlköğretim Okulu MERKEZ ORDU 195 METİN SERGEN Atatürk İlköğretim Okulu MERKEZ KIRKLARELİ 196 MUAZZEZ ZEYBEL Mustafa Kemal İlköğretim Okulu MERKEZ ÇANAKKALE 197 MUHAMMED MEHDİ TÜRK Vali Ünal Erkan İlköğretim Okulu MERKEZ DİYARBAKIR 198 MUHAMMET MUSTAFA KILIÇKAYA Erbosan İlköğretim Okulu MELİKGAZİ KAYSERİ 199 MURAT SAYAR Sakarya İlköğretim Okulu MERKEZ YOZGAT 200 Mustafa AKDOĞAN 24 Kasım İlköğretim Okulu MERKEZ MERSİN 201 MUSTAFA ÇELİK Cumhuriyet İlköğretim Okulu KOZAN ADANA 202 MUSTAFA DURUKAN Sümer İlköğretim Okulu KOCASİNAN KAYSERİ 203 MUSTAFA KONURALP AVAN Yedıocak İlköğretim Okulu MERKEZ OSMANİYE 204 MUSTAFA MADENLİ Fevzıcakmak İlköğretim Okulu MERKEZ ŞANLIURFA 205 MUSTAFA NACAR NECİP FAZIL KISAKÜREK İLKÖĞRETİM OKULU MERKEZ KAHRAMANMARAŞ 206 MUSTAFA OĞUZHAN DEMİR Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu SİMAV KÜTAHYA 207 MUZAFFER YILDIZ kilimli Merkez İlköğretim Okulu MERKEZ ZONGULDAK 208 MÜGE BEŞER AK Fazıl Mustafa Paşa İlköğretim Okulu VEZİRKÖPRÜ SAMSUN 209 MÜNEVVER KARACA 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ ANTALYA 210 MÜRŞİDE KARADURMUŞ Kaşbelen İlköğretim Okulu MERKEZ UŞAK 211 NADİDE TUĞBA SABUNCU Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ YOZGAT 212 NAGEHAN ESMEK Atatürk İlköğretim Okulu SORGUN YOZGAT 213 NAİDE OKUDAN YİĞİT Selçuk İlköğretim Okulu MERKEZ SİVAS 214 NECATİ DONAT Vakıfbank Namık Kemal İlköğretim Okulu MERKEZ TOKAT 215 NEJDET DEMİR Merkez İlköğretim Okulu MERKEZ ORDU 216 NEJLA ÖZEN Yenısehır İlköğretim Okulu MERKEZ KARABÜK 217 NEJMİYE NEŞE TEMİZ Birlik Mensucat İlköğretim Okulu MELİKGAZİ KAYSERİ 218 NERGİZ ALTUNTAŞ NİKBAY Alparslan İlköğretim Okulu BALA ANKARA 219 NERİMAN UMURCA Çapa İlköğretim Okulu FATİH İSTANBUL 220 NESİME EMEL ORTAÇ ARI Bucuk İlköğretim Okulu SİNCAN ANKARA 221 NESİMİ KORHAN KAYA Prof.Dr.Erol Güngör İlköğretim Okulu MERKEZ KIRŞEHİR 222 NESLİHAN YAMAN Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu İZMİT KOCAELİ 223 NESRİN SEVER Yatılı İlköğretim Bölge Okulu MERKEZ ARDAHAN 224 NEZİR ÖKTEN 75.Yıl İst.M.K.Borsası İlköğretim Okulu MERKEZ MARDİN 225 NİHAL AKAN Hürriyet Başöğretmen İlköğretim Okulu OSMANGAZİ BURSA 226 NİHAT BÜLBÜL 50. Yıl Dedeman İlköğretim Okulu MELİKGAZİ KAYSERİ 227 NİHAT TAŞ Çökekler Şehit F.Kemal Yarar İlköğretim Okulu ADAPAZARI SAKARYA 228 NURAY GÖKMEN KARACA Yenı Orhanlı İlköğretim Okulu SEFERİHİSAR İZMİR 229 NURAYET POLAT 13 Ekim İlköğretim Okulu ALTINDAĞ ANKARA 230 NURCAN KANTARCI Mısakı Milli İlköğretim Okulu SAFRANBOLU KARABÜK 231 NURCAN TANÇ Kozlu Alparslan İlköğretim Okulu MERKEZ ZONGULDAK 232 NURGÜL TUNÇBİLEK Bahir Necati Sorguç Y.İ.B.O MERKEZ BAYBURT 233 NURŞEN ÖZTÜRK Zafer İlköğretim Okulu NAZİLLİ AYDIN 234 OĞUZ ZİYAN 100.yıl İlköğretim Okulu KADİRLİ OSMANİYE 235 OLCAY FİDAN Makaracı İlköğretim Okulu AMASRA BARTIN 236 OLCAY GÜVENSEN Cumhuriyet İlköğretim Okulu ERGANİ DİYARBAKIR 237 OSMAN TOSUN Atatürk İlköğretim Okulu MERKEZ BARTIN 238 OYA AKSU Türkiye Büyük Millet Meclisi İlköğretim Ok İZMİT KOCAELİ 239 OYA KARAMAN T Emlak Bankası İlköğretim Okulu ÇANKAYA ANKARA 240 OYA MİRZA Asık Veysel İlköğretim Okulu KEÇİÖREN ANKARA 241 ÖMER FARUK KULAKOĞLU Şükrü Malaz İlköğretim Okulu KOCASİNAN KAYSERİ 242 ÖMER FARUK UÇAR 23 Nisan İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 243 ÖMER FATİH SAĞLAM Cumhuriyet İlköğretim Okulu MERKEZ TRABZON 244 ÖZDEN ALTINPINAR Kocaköy İlköğretim Okulu KOCAKÖY DİYARBAKIR 245 ÖZGÜL YÜKSEK ÇİT Bünyamin İlköğretim Okulu AYAŞ ANKARA 246 ÖZGÜR AKGÜL Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulu MERKEZ KASTAMONU 247 ÖZGÜR ÖZMEN Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu MERKEZ ORDU 248 ÖZLEM KIZILÖZ KADIOĞLU Şehit Piyade Çvş.İbrahim Çoban İlköğ.Okulu YENİMAHALLE ANKARA 249 ÖZLEM ÖZTÜRK Mustafa Necati İlköğretim Okulu MERKEZ KIRIKKALE 250 PERİHAN KASAPOĞLU Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım İlköğ.Okulu MERKEZ EDİRNE 251 RABİA DALGIÇ Murat Reıs İlköğretim Okulu KONAK İZMİR 252 RAHMİ ÇELİK Atatürk İlköğretim Okulu MERKEZ KIRKLARELİ 253 RAMAZAN TÜRKER Gelincik İlköğretim Okulu MERKEZ SİNOP 254 REYHAN AKIN Konutkent İlköğretim Okulu YENİMAHALLE ANKARA 255 REYHAN ALDAĞ AYGÜN Kayı İlköğretim Okulu KAZAN ANKARA 256 REYHAN KARAKELLE Gündoğdu Manas İlköğretim Okulu MERKEZ KIRIKKALE 257 RUKİYE KOÇ Donanma İlköğretim Okulu GÖLCÜK KOCAELİ 258 SAADET SAYGILI Merkez Fatih İlköğretim Okulu MERKEZ TRABZON 259 SEBİHA GARİPAĞAOĞLU Özel İdare İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 260 SEDAT ÇEĞİN Kültür İlköğretim Okulu MERKEZ BATMAN 261 SEHER ÇAKAR İsmet Paşa İlköğretim Okulu SARIKAMIŞ KARS 262 SEHER GEYİK Sabri Oney İlköğretim Okulu GAZİEMİR İZMİR 263 SELİMİYE ÖZKAN GÜL Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu GAZİPAŞA ANTALYA 264 SELMA ESMER 75.Yıl İlköğretim Okulu ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ 265 SELMA GÜNGÖR Yunus Emre İlköğretim Okulu MERKEZ KÜTAHYA 266 SEMA DEMİREL SEMİZ Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu MERKEZ SAMSUN 267 SEMA KOCA Cumhuriyet İlköğretim Okulu GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL 268 SEMA ŞAHİN Adnan Menderes İlköğretim Okulu SEYHAN ADANA 269 SEMİH SERHAT YILDIZ Cudibey İlköğretim Okulu MERKEZ TRABZON 270 SEMRA AKSAKAL Arifiye Üzeyir Garih Dostluk İlköğr.Ok. ADAPAZARI SAKARYA 271 SERAP BOZDAĞ Abdulkadir Tutaşı İlköğretim Okulu MERKEZ MARDİN 272 SERAP GEDİK SATIR 100.Yıl İlköğretim Okulu MERKEZ SAMSUN 273 SERAP ÖZDEMİR Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu BOZKIR KONYA 274 SERDAR GÜNEŞ Merkez Kenan Evren İlköğretim Okulu BOR NİĞDE 275 SERKAN DEMİR Abdipaşa İlköğretim Okulu ULUS BARTIN 276 SERTAN ÇAY Burhan İlköğretim Okulu GAZİPAŞA ANTALYA 277 SERVET YÜNLÜ Fethiye Merkez Atatürk İlköğretim Okulu FETHİYE MUĞLA 278 SEVAL TÜRKLER Şehit Cafer Atilla İlköğretim Okulu KINIK İZMİR 279 SEVCAN GÖREN Balıkesir Karesi İlköğretim Okulu MERKEZ BALIKESİR 280 SEVGİ ÖZALP Fırat İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 281 SEVİM DEMİRBAŞ Şehitler İlköğretim Okulu NAZİLLİ AYDIN 282 SEYFİ AŞKIN İnönü İlköğretim Okulu ÜNYE ORDU 283 SEYHAN BAŞKAN Dağkızılca İlköğretim Okulu TORBALI İZMİR 284 SEZGİN BALABAN Ganime Özadam İlköğretim Okulu MERKEZ UŞAK 285 SİBEL ÇAVUŞOĞLU Barbaros İlköğretim Okulu MERKEZ MERSİN 286 SİBEL ŞENYAPRAK Gazi İlköğretim Okulu BUCA İZMİR 287 SİBEL TÜNERİR Gölbağ Selim Sırrı Tarcan İlköğretim Okulu ŞİŞLİ İSTANBUL 288 SONGÜL BİNGÜL Akıncı İlköğretim Okulu MERKEZ MARDİN 289 SUZAN ÖZDOĞAN 2002 Vakıflar İlköğretim Okulu MERKEZ ŞANLIURFA 290 SÜHEYLA AKÇA FETHİYE GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU FETHİYE MUĞLA 291 SÜLEYMAN KARAGÖZ Karma İlköğretim Okulu KARATAY KONYA 292 ŞENAY KANTOĞLU Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu MERKEZ ANTALYA 293 ŞENOL KORKMAZ Mehmet Timur Sarrafoğlu İlköğretim Okulu MERKEZ AKSARAY 294 ŞEVKİ TERZİ 25 Mayıs Yatılı İlköğretim Bölge Okulu HAVZA SAMSUN 295 ŞÜKRAN KOCA Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu MERKEZ MALATYA 296 TANER ERDURAN Yahya Kemal İlköğretim Okulu TERME SAMSUN 297 TUĞBA BAŞAK Fatih İlköğretim Okulu BANDIRMA BALIKESİR 298 TURGAY SEMİH ÖZKAN Yavuz Selim İlköğretim Okulu GÖKSUN KAHRAMANMARAŞ 299 TÜLAY SENGİR 23 Nisan İlköğretim Okulu MERKEZ SAMSUN 300 UĞUR TETİK Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu KARŞIYAKA İZMİR 301 ÜLKER TUNCA Akçay İlköğretim Okulu ELMALI ANTALYA 302 ÜLKÜ YAŞAR Meram Mehmet ve İbrahim Çelik İlköğretim Okulu MERAM KONYA 303 ÜMİT YAVAŞ Alparslan İlköğretim Okulu KAMAN KIRŞEHİR 304 VASFİYE KALYA Fatih İlköğretim Okulu MERKEZ MARDİN 305 YASEMİN KAKIRMAN Avni Başman İlköğretim Okulu ÜSKÜDAR İSTANBUL 306 YEŞİM KAYNAK ŞİMŞEK Kaymakam Hikmet Özbağcı İlköğretim Okulu KARAMÜRSEL KOCAELİ 307 YILMAZ AYDIN Ziya Gökalp İlköğretim Okulu BAĞCILAR İSTANBUL 308 YURDAGÜL SUNGUR Osman Düşüngel İlköğretim Okulu KOCASİNAN KAYSERİ 309 ZAFER TURGUT Davut Zeki AkpınarYatılı İlköğretim Bölge Okulu KELES BURSA 310 ZEYNEL AVAN Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu MERKEZ TEKİRDAĞ 311 ZEYNEP ÖZTÜRK 75.Yıl İlköğretim Okulu DEMİRCİ MANİSA 312 ZEYNEP TASMACI Bisaş İlköğretim Okulu OSMANGAZİ BURSA 313 ZUHAL GÜÇÜ Durmuş Yaşar İlköğretim Okulu KARŞIYAKA İZMİR |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |