BABANIN GÜNAHLARI EVLADIM! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla
Konu: BABANIN GÜNAHLARI EVLADIM! Gönderim Zamanı: 29-Mayıs-2008 Saat 09:48 |
OĞUL İLE BABASI
Oğlu ile babası sahile indiler: Babacığım şu yerdeki şeyler neyin nesi? -Çakıl taşı çocuğum. Oğul kafasını sağa çevirdi: Babacığım ya bunlar? -Onlar da çakıl taşı evladım.. Sola çevirdi: Ya bunlar babacığım? -Hepsi çakıl taşı evladım... Babacığım ne kadar da çok var bunlardan! Evet evladım.. Peki babacığım bunlardan daha çok bir şey var mı dünyada? Var evladım.. Nedir babacığım? Babacığım, ya senin günahlarından daha çok bir şey var mı? Var evladım.. Nedir babacığım? ALLAH'IN (C.C.) RAHMETİ EVLADIM... |
|
нαη∂αη AKILLI KİŞİ AKLININ EFENDİSİ OLUR, APTAL İSE ONUN UŞAĞI... ∂σ∂σѕ
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29-Mayıs-2008 Saat 13:29 |
Bu anlamlı paylaşımın için teşekkürler..
|
|
Yasemin_Bozer
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2009 Konum: İsatanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 104 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2009 Saat 20:18 |
Çok güzeL Saol =)
|
|
tuğçe_özsoy
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Ekim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2009 Saat 20:28 |
Çok güzel bir yazı :)
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |