![]() |
2018-2019 Teknoloji ve Tasarım yıllık planı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3637383940 45> |
Yazar | |
çimenturan ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2008 Konum: ŞANLIURFA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
emeklerinize sağlık
|
|
![]() |
|
mert7800 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
![]() |
|
MARSU ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Mart-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
emeğine sağlık teşekkürler
|
|
![]() |
|
zeynepakca ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
PLANLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER BENİM İKİNCİ YILIM AMA HALA ÖĞRENCİLERİ KUŞAKLARI ANLATIRKEN ZORLUK ÇEKİYORUM BUNDA SINIFLARIN KALABALIK OLMASI DA ETKİLİYOR.ÖĞRENCİLER DÜZEN KUŞAĞINDA 6.SINIFTA CAZİP İLGİNÇ GELİYOR 7.SINIFTA DA YAPIYORLAR AMA 8.SINIFTA ÇOK SIKILIYORLAR HEP AYNI ŞEYLERİ Mİ YAPACAĞIZ DİYORLAR BİR DE GÖREV YAPTIĞIM YER KÖY OKULU OLUNCA DAHA DA ZORLUK ÇEKİYORUM YENİ ÖĞRETİM YILINDA ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.
|
|
![]() |
|
evciler74 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam emeğinize sağlık. Planlar çok iyi olmuş.Bencede beyninize sağlık.
![]() |
|
![]() |
|
ramball ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
emeğinize sağlık planlar güzel olmuş
![]() |
|
![]() |
|
adem yazıcı ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Konum: Öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Başkan ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Eylül-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık hallını helal etsin lütfen..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3637383940 45> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |