ilginç dolmuştan inme sözleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: ilginç dolmuştan inme sözleri Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 17:30 |
- Şöför bey inecek var..
- Müsait yerde mi? - ee...evet - Abi durakta salla bizi.. -Şöför bey muhteşem bir yerde indirir misin ! (Gerçektir yaşanmıştır) Şöfor de ; - Size layık değil ama teyze ! der ve indirir... -Müdür bizi sağda tükürüver -Hadi artık inek +Ne ineği lan ne diyon sen? -Artık İnek diyom İnek +ulan... -kıtmısın yaw!?! ne laf anlamaz şeysin inek... -sensin lan inek.! -Abi ışıklarda indirir misin? -Neden karanlıktan korkuyor musun? -Hacı amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladım? -Şöför amca: İlerde cami var hacım orda indireyim mi seni? -şöfööörr sağda silkele bizi -buyur abi? -indir laaan. Sigorta hastanesinin önünden geçerken -Abi beni sigortada bırak... -Sağda inebilir miyim? -Soldan inilmiyor zaten kardeş... |
|
syl@r
Süper Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2007 Konum: Kirikkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 17:32 |
Abi internetten mi yoksa kendi icadın mı ?
|
|
Üzgünüm ama OKS ayyryyor bizi.
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 17:35 |
kendi icadım olsa burda ne işim var yaa. hemen bi ciklet firmasında fal yazıyo olurdum herhalde :))
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 19:09 |
hepsi güzel ama Hacı amcayı daha çok beğendim ..güzelmiş başka yok mu az olmuş ??
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 19:12 |
evet güzel :)
|
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |