ah şu kadınlarr |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: ah şu kadınlarr Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2007 Saat 17:14 |
DOĞRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve; -Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş. Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak -Orta Doğu´da barış istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, barışın tesis edilmesini diliyorum. diyivermiş. Cin haritaya bakmış ve dehşetle; - Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabilecğini sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun. diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ; - hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum.demiş. Cin derin bir iç çekmiş: -Uzat şu kahrolası haritayı!!! Yorumlarınız |
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2007 Saat 19:08 |
puahaa
komikmişş ya :)) |
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2007 Saat 20:09 |
ÇOK ŞEY İSTEMİYOR Kİ
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
ilgim
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Kasım-2007 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2007 Saat 14:47 |
Çok hoş bir fıkra bu
|
|
Airport
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2008 Saat 15:53 |
güzeldi teşekkürler
|
|
çılgınçocukiso
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2008 Saat 22:11 |
güzel bir fıkra
|
|
musmul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2008 Konum: iyi konumdayım Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2008 Saat 11:03 |
aman tanrım süper bir fıkraymıaaaş
|
|
kral9
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2008 Saat 18:02 |
ADINDANDA BELLİ OLDUĞU GİBİ ZATEN AH ŞUUU KADINLARRR BAŞKA NE DİYEYİMKİ AMA GERÇEKTEN SÜPER BİR FIKRAAAA SÜPPER AH ŞU KADINLAR
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |