Kurgu Kuşağı Örnek Çalışma Sunusu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
champion_2008
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2008 Saat 18:08 |
rica eder,m ne demek:)
|
|
Atakan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Mart-2007 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2008 Saat 14:09 |
cok güzel bir site ögretmenime cok tesekkür ederim
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2008 Saat 13:38 |
champion_2008 üyemizin kendine göre bulmuş olduğu güncel sorunlarını bizimle paylaştığı için teşekkürler.
|
|
champion_2008
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2008 Saat 13:24 |
Ya bana da lazım bazılarını buldum farklı fikirler olursa yazarsınız.
*küresel ısınma *çevre kirliliği *ergenekon davası *reyting ölçümlerindeki adaletsizlik *nükleer silahlar *yer altı ve üstü kaynakların kullanılamaması *doğalgaz zammı *türkiye nin ekonomik bağımlılığı benim şimdiye kadar bulduğum güncel ve orijinal sorunlar bunlar.hepimize kolay gelsin:) |
|
murat95
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Kasım-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Kasım-2008 Saat 19:29 |
sorun ve çözüm önerileri bulamıyorum ban yardımcı olurmusunuz
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Mart-2007 Saat 14:52 |
Arkadaşlar Mersin de Grup sorun olarak yaptığımız. Kurgu Kuşağı Çalışmamız..
http://gelisenbeyin.net/indir/Grup-Sorun.rar |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |